Nieuwjaarsbaby in ’s Lands Hospitaal verwelkomd
01 Jan 2013, 12:00
foto


De nieuwjaarsbaby is om 00:35 uur in ’s Lands Hospitaal geboren. Het jongetje weegt 3266 gram en maakt samen met zijn moeder het prima. Ook staat dit ziekenhuis aan de top met tot nu toe vier geboortes in het nieuwe jaar. Twee jongens en twee meisjes haalden hun eerste adem in dit ziekenhuis.

Het tweede jongetje is omstreeks 1:45 geboren, gevolgd door een meisje om 7:00 uur. De vierde baby, een meisje, zag 40 minuten later het levenslicht in ’s Lands Hospitaal. Alle vier baby’s en de moeders maken het goed. Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heeft omstreeks 4:12 uur in de ochtend een meisje verwelkomd. Moeder en baby maken het goed. In het Diakonessenhuis is vanmorgen om 6.04 een wolk van een meisje geboren.

Het Sint Vincentius Ziekenhuis en het dokter L. Mungra Streek Ziekenhuis Nickerie hebben in dit nieuwe jaar nog geen baby’s ter wereld geholpen. Bij het samenstellen van dit bericht waren er al zes baby’s geboren. Bij de aanvang van het nieuwe jaar zijn er twee keer zoveel meisjes als jongens geboren. Van de zes baby’s zijn er vier meisjes. De eerste twee baby’s die zijn jongens. Later op de dag kunnen er meer baby’s geboren worden. Dit kan niet van te voren voorspeld worden, omdat de meeste vrouwen pas bij het voelen van de weeën een ziekenhuis aandoen.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May