Man doodgestoken te Ephraïmzegen
31 Dec 2012, 10:12
foto


De 31-jarige Michel Poina heeft zondagavond het leven gelaten, nadat hij werd neergestoken in zijn borst. De politie heeft de 43-jarige verdachte, K.K., aangehouden. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat de man ontkent Poina te hebben neergestoken. "Maar er zijn genoeg getuigen die verklaren dat K.K. de dader is", zegt Naarden.

Het voorval vond plaats aan de Verlengde Ephraïmzegenweg. Poina stond bij een barbecue stand, toen K.K. op hem afstapte. Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de twee een woordenwisseling met elkaar hadden. Op gegeven moment haalde K.K. een mes tevoorschijn en stak Poina in zijn borststreek.

Naarden zegt dat de situatie ter plekke chaotisch was. Buurtbewoners probeerden te voorkomen dat K.K. werd gearresteerd. De man hield zich in de buurt verscholen. Uiteindelijk is het de politie gelukt om de verdachte aan te houden. Hij bleef tegenover politie Santodorp ontkennen dat hij de man heeft neergestoken. Intussen is K.K. overgedragen aan recherche Geyersvlijt. Ook daar zegt hij onschuldig te zijn. Hij blijft echter aangehouden, zegt Naarden omdat daarvoor genoeg redenen zijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May