Kerstviering VHP eerste stap naar 'nation building'
24 Dec 2012, 02:00
foto
VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi in gesprek met een seniorenburger.


De kerstviering met seniorenburgers door de VHP zondag, is de eerste stap gezet naar Vision 2030, nation building of natievorming. Dit zegt voorzitter van de VHP en coördinator van het Nieuw Front, Chandrikapersad Santokhi aan Starnieuws. Politieke leiders uit de coalitie, oppositie en andere organisaties waren ook aanwezig in partijcentrum 'de Olifant'. De seniorenburgers uit Paramaribo en omliggende districten zijn verwend door de VHP.

Santokhi zegt dat hij blij is met deze stap. “Het is echt een bloementuin met onze kankantrie’s erbij. De oudste burger die de kerstviering bijwoonde, is 93 jaar. Alle rassen met verschillende geloof en culturen waren bij elkaar. Ook verschillende politieke en vakbondsleiders waren van de partij. Het was een multiculturele kerstbijeenkomst en niet partij-politiek gebonden. Dit is eenheid in verscheidenheid en dit moeten wij bevorderen en koesteren om te kunnen werken aan natievorming en Vision 2030”, deelt Santokhi mee.

De seniorenburgers hebben naast eten en drank ook een kerstpakket meegekregen. Santokhi zegt dat de VHP meer maatschappelijke projecten wil uitvoeren en dichterbij het volk wil staan. Zo wordt de gemeenschap betrokken. Op 19 januari staat de conferentie van Vision 2030 gepland in het KKF-gebouw.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May