Akash Nageswar kampioen NTC A-klasse 2012
23 Dec 2012, 12:00
foto
Björn Simons, Akash Nageswar en Nilkant Baidjoe met hun prijzen.


Akash Nageswar is in de A-klasse opnieuw kampioen geworden van de Nickerie Tennis Club (NTC). Hij heeft zijn titel geprolongeerd. Nageswar is ook uitgeroepen tot speler van het jaar. Semikampioen in deze klasse is geworden Sergio Soerobongso.

De Spelcommissie van NTC heeft zaterdagavond de interne clubkampioenschappen en het traditionele rood/groen kersttoernooi afgesloten. De kampioen in de D-klasse is geworden Ryan Premcharan terwijl Nilkant Baidjoe semikampioen werd. In de C-klasse is Björn Simons de winnaar en Nilkant mag zich ook hier de semikampioen noemen. In de B-Klasse eindigde wederom Björn op de eerste plaats en Nilkant is weer semikampioen. De jonge speler Nilkant heeft telkens voor de kampioen van zijn klasse het hoofd moeten buigen. Alle andere wedstrijden won hij overtuigend.

The most improved player is Björn Simons geworden. Björn geeft de top van de A-klasse nog ongeveer twee jaartjes de tijd, daarna zal hij overnemen. tot the fair player of the year is uitgeroepen Caroline Biervliet.
Het rood/groen, dubbel kersttoernooi is gewonnen door rood met 12-11.
De wedstrijden hebben twee weken geduurd.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May