Tennisbond heeft 'super toernooi’ achter de rug
10 Dec 2012, 17:20
foto


De Surinaamse Tennisbond kijkt terug op een “super geslaagd toernooi.” Volgens de bond was het toernooi over de hele linie zeer goed. “In de A en B klasse is een aantal mooie en spannende wedstrijden afgewerkt.”

De finale Herendubbel B eindigde in een super tiebreak 10-6 in het voordeel van Tako Chin Yong en Nigel Sloot. Dit koppel kwam uit tegen Robert S. Jong Pian Ki en William Ritfeld. De stand was 7-6, 4-6, 10-6.

Imro Dubois en Ann Meyer, bekend als de gevestigde orde, waren te sterk voor Krishna Pahladsingh en Sharon Mac Donald. In een stevige wedstrijd haalden zij de eerste prijs. De stand bij deze Gemengd Dubbel B wedstrijd was 6-2, 7-5.

Ook bij de damesdubbel B moest er een beslissingswedstrijd aan te pas komen. In een zeer spannende wedstrijd wisten Sharon Mac Donald en Ann Meyer de overwinning in de wacht te slepen. Hun tegenspelers waren S. Blufpand en M. Hiralal. De stand was 7-5, 2-6, 10-5.

In het gemengd dubbel A was het al even spannend. Het nieuwe koppel Yannick en Carenxta Goede speelden tegen de nieuwkomer Evita Ammersingh en Nigel Sloot. De wedstrijd kenmerkte zich door het hoge tempo van beide koppels. Het scorebord toonde 6-4, 6-4.
pdf-icon.gif Winnaars_Ozon_doubles_Tennis_toernooi.pdf                
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May