Transvaal herstelt zich in wedstrijd tegen Robinhood
10 Dec 2012, 01:00
foto


De ploeg van Transvaal heeft na twee nederlagen op een rij, de zoete overwinning weer mogen smaken. Transvaal won zondag na een 1-0 achterstand met 3-1 van Robinhood.

De wedstrijd werd in het Robinhoodstadion gespeeld. Robinhood zocht na het fluitsignaal van arbiter Antollo Pinas, gelijk de aanval op. Dat resulteerde in een vroege doelpunt voor Robinhood, nadat een verdediger van Transvaal een overtreding had begaan in het strafschopgebied. Arbiter Pinas had geen ander keus dan Robinhood, een penalty toe te kennen, die ook werd verzilverd. De rood-groene formatie kon deze 1-0 voorsprong niet lang houden, want kort daarna werd een speler van Transvaal in het strafschopgebied neergelegd. Zo kon Transvaal door het benutten van de penalty op gelijke hoogte komen.

Na dit doelpunt van Transvaal zakte de concentratie van Robinhood helemaal weg. Transvaal kreeg meer grip op de wedstrijd en dat gaf de club de gelegenheid om een fout in de verdediging van Robinhood af te straffen en de stand te brengen op Transvaal 2 - Robinhood 1. Dat was tevens ook de ruststand in deze ontmoeting.

Ook in de tweede helft bleef Transvaal de betere ploeg en kreeg loon naar hard werken. Via een mooi combinatiespel scoorde Transvaal nog een derde goal. Eindstand: Transvaal 3 - Robinhood 1.

Overige uitslagen:
Leo Victor-Excelsior 1-2
Inter Moengotapoe-WBC 2-1

Imro Redmond
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May