Santokhi zal verkiezingscampagne Wanica leiden
05 Dec 2012, 16:00
foto
VHP-structuren dinsdagavond tijdens een vergadering in Wanica.


VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi heeft de structuren van de partij dinsdagavond in Wanica meegedeeld dat hij de verkiezingscampagne in dit district zal leiden. Uiterlijk 31 januari 2013 zal invulling gegeven worden aan een coördinatieteam voor Wanica.

De VHP-voorzitter riep de kernen van Wanica op om harder te werken om meer zetels te behalen in 2015. Santokhi is gekozen in Wanica en uit hoofde hiervan zal hij de campagne in het tweede grote district van Suriname leiden. Hij vroeg de structuren om de partijcultuur aan te passen aan de hedendaagse tijd om meer mensen aan te trekken en de structuren van de VHP in Wanica versterken.

Actieplan
De VHP heeft een actieplan 2013-2015 in voorbereiding alsook een vision 2030 die allemaal rond de 64ste jaardag van de VHP medio januari zal worden gepresenteerd. De politicus zei dat er grotere welvaart en welzijnskansen gecreëerd moeten worden wanneer de natuurlijke hulpbronnen op zullen raken.

De VHP-voorzitter antwoordde op vragen uit de zaal dat voor de verkiezing in 2015 er geen sprake is van eventuele samenwerking met de huidige coalitie partijen en dat na de stembusuitslag in 2015 gekeken zal worden naar eventuele partijen met wie samengewerkt kan worden. Hij riep zijn achterban op om tenminste een derde deel van de 51 zetels binnen te halen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May