Slappe dag voor Suriname op Consude Games
05 Dec 2012, 05:00
foto
Jeruza Kartodikromo vlak voor de wedstrijd tegen Bolivia.


Op de derde wedstrijddag van de Consude Games in Brazilie, heeft Suriname geen medailles behaald. Bij zwemmen werden twee finaleplaatsen dinsdag behaald. Deze waren voor Irvin Hoost op de 50 m vrije slag (00.25.86) en de estafetteploeg van de jongens op dit nummer (Juan Limburg, Jianni Kemp, Chefaro Wijders en Irvin Hoost) in een tijd van 01.47.67. Irvin eindigde in de finale echter op de 6e plaats in een tijd van 00.25.72, terwijl de estafetteploeg de 8e plaats bereikte in de eindstrijd in een tijd van 01.47.85.

Op het onderdeel tafeltennis verloor Suriname alle partijen. Hoewel er een duidelijk niveau verschil was hebben vooral de jongens Kono Abas en Adesh Jawahier flink van zich afgebeten. Opvallend was ook het groot aantal wedstrijden dat de tafeltennissers moesten afwerken binnen drie dagen, ongeveer 20 per deelnemer.
Ook voor de judoka’s zit het erop, weliswaar zijn er nog finale wedstrijden op dit onderdeel maar ons land zit er niet bij.

De schaakploeg speelde dinsdagmorgen tegen Bolivia en verloor met 4-0. Ook van Paraguay werd in de middaguren met dezelfde cijfers verloren. Vandaag is de laatste wedstrijd tegen Chili. De schaakploeg hoopt tenminste nog een goed resultaat te behalen. De atletiekselectie heeft ook geen finaleplaatsen weten te behalen, dus ook geen prijzen. Dit meldt de Surinaamse publiciteitsdienst van de Consude Games.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May