Twee bromfietsers omgekomen in Nickerie zaterdag
02 Dec 2012, 11:25
foto


Zaterdag zijn twee bromfietsers in Nickerie in het verkeer omgekomen.
De 31-jarige R. Kalapnath uit Paradise is zaterdagnacht rond 01.00 uur omgekomen bij een verkeersongeval. Gisteravond omstreeks 20.00 uur vond er een aanrijding plaats ter hoogte van km 201. De staatsbus van Wageningen en de bromfietser, Brian Mac Nack (33), waren hierbij betrokken. De bromfietser liet het leven onderweg naar de Spoedeisende Hulp van dokter L. Mungra Streekziekenhuis Nickerie.

De gewestelijke politie commandant Stanley Benschop zegt aan Starnieuws dat Kalapnath op zijn bromfiets op de Fredericiweg reed en ging richting Nieuw Nickerie. Hij verliet zijn rijhelft en reed een poosje op de berm en kwam uiteindelijk tegen een elektrische mast aan. Hij overleed ter plekke.

Het voorlopige onderzoek, waarbij Mac Nack het leven liet, wijst uit dat de bromfietser zijn rijhelft had verlaten en op die van de bus was terecht gekomen. Hij werd aangereden door de bus. De bestuurder van de bus bleek niet onder invloed te zijn van alcohol, nadat hij werd onderworpen aan een blaastest. De verkeersbarometer staat nu op 76.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May