Family Day Wageningen geslaagd
02 Dec 2012, 03:00
foto
Giovanie Gordon uit Wageningen eindigt als eerste bij wielrennen. Hij krijgt van assembleelid Rashied Doekhie zijn beker.


De Family Day die zaterdag in Wageningen in Nickerie is gehouden, is geslaagd. Dit zegt organisator Regillio Dors aan Starnieuws. Honderden mensen uit het district en andere delen van het land zijn naar het dorp afgereisd. De Family Day heeft als doel om toerisme en sport in het gebied te bevorderen.

Dors zegt dat vooral de participatie van jongeren in verschillende takken van sport goed gegaan is. Ook watersport heeft veel aandacht gehad. Mensen zijn van overal met hun waterscooters en boten naar Wageningen gekomen. Diverse prijzen zijn aan de sportwinnaars uitgereikt. Giovanie Gordon uit Wageningen eindigde als eerste bij wielrennen. Hij mocht uit handen van assembleelid Rashied Doekhie (Mega Combinatie/NDP) zijn beker is ontvangst nemen.

Verschillende bedrijven en individuen staan achter dit succes. De grote sponsoren van deze happening zijn: Staatsolie, Grassalco, MDG en Skylake. Daarnaast heeft Doekhie en vele anderen hun bijdrage geleverd. Dors wil dit project tot een jaarlijks terugkerend evenement maken. Wageningen krijgt naast bekendheid ook economische boost.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May