Kleuters van O.S. Onverdacht hebben eigen speeltuin
29 Nov 2012, 04:00
foto
De kleuters leven zich uit in hun speeltuin.


Kleuters A en B van de kleuterschool te Onverdacht kunnen zich naar hartenlust uitleven in de nieuwe speeltuin op het schoolerf. Na lang wachten is de speeltuin af en is door de kleuters in gebruikgenomen. Susan Janssen, ouder van twee leerlingen op O.S. Onverwacht heeft vorig jaar een vrijwilligersproject uitgevoerd samen met haar collega’s. Na het verrichten van het vrijwilligerswerk is de school in aanmerking gekomen voor een cheque van de Alcoa Foundation ter waarde van 3.000 US dollar.

Met deze schenking heeft het schoolhoofd, mevrouw Tay, samen met de leerkrachten en de oudercommissie besloten speeltoestellen voor de kleuters aan te schaffen. De kleuters knipten samen met Janssen het lint door en mochten direct gaan spelen in hun speeltuin.

Tay heeft namens alle blije kleuters en het schoolbestuur, de Suralco bedankt voor deze schenking. “De kleuters zullen optimaal gebruikmaken van de speeltoestellen, ook tijdens de naschoolse opvang”, verzekerde zij de aanwezigen, aldus het persbericht van de Alcoa Foundation.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May