Eagels opnieuw cricket kampioen Paramaribo
18 Nov 2012, 22:00
foto
De Eagles Cricket Club heeft de kampioenstitel in Paramaribo geprolongeerd. (Foto: Cricket Suriname)


De huidige kampioen Eagles Cricket Club heeft zijn titel vandaag geprolongeerd. In een spannende werdstrijd van de Surinaamse Cricket Bond versloeg Eagles in een spannende wedstrijd in het dokter Snellen Park Amar Shaktie met 2 wickets. Hiermee werd Eagles ongeslagen kampioen in Paramaribo.

Eagles won de toss en stuurde Amar Shaktie eerst aan bat. Deze ging uit voor 151 runs in 29.5 overs. Topscoorder werd Kamesh Yadram met 32 runs. G.Singh van Eagles pakte 4 wickets voor 29 runs. Eagles aan bat kwam ook moeizaam op gang en verloor met zekere regelmaat zijn wickets, hetgeen de wedstrijd spannend maakt. Stabiliserende factor bij Eagles was Mohindra Boodram die topscorer werd met 76 runs.

Kamesh Yadram van Amar Shaktie was weer eens heel effectief met zijn spin bowling en pakte 3 wickets voor 22 runs. Eagles besliste de wedstrijd in 31.1 overs door 156 runs te scoren tegen het verlies van 8 wickets. De wedstrijd begon anderhalf uur later als gepland omdat het speelveld, de 'pitch', niet goed geprepareerd was waardoor de wedstrijd teruggebracht werd van 50 naar 40 overs.

In de eindrandschikking is Paramaribo CC geëindigd op de tweede plaats, Amar Shaktie op de derde en Victoria/Zoelen op de laatste.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May