Passagiers profiteren van samenwerking SLM en InselAir
16 Nov 2012, 06:00
foto
SLM en InselAir informeren reisagenten over de samenwerking die zij zijn aangegaan. (Foto: Raoul Lith)


Het partnerschap, de code-share overeenkomst, die de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij en de Curaçaose luchtvaartmaatschappij InselAir, zijn aangegaan, moet passagiers meer reismogelijkheden bieden. Deze overeenkomst gaat op 18 november in. Passagiers kunnen hierdoor meer dan twintig bestemmingen aandoen en de gezamenlijke vluchten naar Curaçao zijn opgevoerd naar negen keren per week.

Clyde Cairo, commercieel directeur van de SLM, zegt aan Starnieuws dat de code-share veel voordelen heeft. Naast meer bestemmingen aandoen, kan een passagier van de SLM afreizen met InselAir. De passagier geniet van dezelfde rechten en bescherming van SLM en andersom is dat ook het geval. Ook bij vertragingen kunnen passagiers op een betere service van deze maatschappijen rekenen.

Besparing van kosten
Cairo benadrukt dat er sedert 2007 een goede samenwerking is met InselAir die nu uitgebreid is. Hij merkt op dat samenwerken kostenbesparend werkt. Door de diverse mogelijkheden die deze samenwerking biedt, is Cairo overtuigd van klantengroei. De samenwerking is gepresenteerd donderdag aan de erkende reisagentschappen in Suriname.

Jurgen Lippinkhof, chief commercial officer van InselAir, vertelt dat meerdere aanbiedingen een betere service en flexibiliteit garanderen. Dit biedt volgens hem grote mogelijkheden aan klanten. Aanvankelijk vloog InselAir drie maal per week op deze route. Bestemmingen waarop de overeenkomst betrekking heeft, zijn onder meer Kingston (Jamaica), San Juan (Puerto Rico), Santo Domingo (de Dominicaanse Republiek), Port Au Prince (Haïti) en Las Piedras (Venezuela).
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May