Wageningse Sportbond start met warming-up toernooi
12 Nov 2012, 22:30
foto


De Wageningse Sportbond (WSB) is in verband met de start van het nieuw seizoen op 2 december, een warming-up toernooi voor de deelnemende verenigingen begonnen. Voor zondag waren er twee wedstrijden gepland, maar door het plotselinge overlijden van de vader van een speler kort voor een wedstrijd, werd besloten deze ontmoeting uit te stellen tot een nader te bepalen datum. De tweede wedstrijd tussen Tuna en Guarani vond wel voortgang. Tuna won van Guarani met 4-2.

De publieke belangstelling was redelijk. Volgens de voorzitter van WSB, Rudolf Verwey, zal de uitgestelde partij door de week gespeeld worden om niet achter te raken op het schema. Paigham en Bintang Merah zullen het dan tegen elkaar opnemen.

Voor het komend weekend zijn er drie wedstrijden gepland. Zaterdagmiddag zal Korinthiërs het moeten opnemen tegen De Ster en daarna speelt de winnaar van de eerste wedstrijd tegen Vitesse. Op zondag 18 november speelt dan de winnaar van de tweede wedstrijd tegen de winnaar van het derde treffen. De finale partij van het warming-up toernooi wordt gespeeld op zaterdag 24 november om 16.30u. Verwey hoopt dat na dit toernooi de verenigingen redelijk voorbereid zijn op de competitie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May