Kerstpottenactie Leger des Heils Nickerie van start
10 Nov 2012, 04:00
foto
Filiaalhouder Roy Kaliar van DSB Bank Nickerie en kapitein Soerish Randjiet van het Leger des Heils.


De kerstpottenactie van het Leger des Heils in Nickerie is begonnen. Vrijdag is op het terrein bij de centrale markt in Nieuw-Nickerie het startsein gegeven van dit jaarlijks project. Dit jaar treedt DSB Bank, filiaal Nickerie op als hoofddonor.

Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh riep een ieder op om een bijdrage te leveren zodat ook de sociaal zwakkeren een goed kerstfeest tegemoet kunnen zien. Hij zegde de organisatie de volle ondersteuning van het commissariaat toe. De DSB Bank heeft SRD 5000 gedoneerd. “Ik ben er zeker van dat het Leger Des Heils meerdere potten zal moeten plaatsen, omdat de Nickerianen die potten zullen vullen, zodat ook de sociaal zwakkeren een leuke en goede kerst kunnen vieren”, gaf filiaalhouder van de bank, Roy Kaliar aan.

Vorig jaar werden in Nickerie 350 pakketten verstrekt, dit jaar is het streven 500 uit te delen. Met de ingezamelde gelden worden ook diverse bejaardentehuizen, kindertehuizen en andere sociale instellingen bedacht met een pakket. Dit jaar duurt de actie in Nieuw-Nickerie tot en met dinsdag 18 december. De registratie voor de kerstpakketten in Nickerie is op woensdag 19 december bij het kerkgebouw aan de Landingstraat. De uitgifte van de kerstpakketten is in dat district op donderdag 20 december, op hetzelfde adres.






Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May