Frisse start playoff 2012 Surinaamse Zaalvoetbalbond
09 Nov 2012, 01:00
foto
Uitslagen TeleG Futsal Playoff wedstrijden donderdag 8 november. (Surinaamse Zaalvoetbalbond)


De Surinaamse zaalvoetbalbond maakte donderdagavond een aanvang met de TeleG Futsal playoff in een goed bezette Anthony Nesty Sporthal. In de veteranen klasse mochten Styx11 en Djogo 2000 in een zeer aantrekkelijke wedstrijd de avond openen. Good old Gino Brandon van Djogo 2000, was de absolute gangmaker in deze ontmoeting door vier doelpunten te scoren. Djogo 2000 won met 5-3 van Styx11. Djogo 2000 neemt in deze serie een 1-0 voorsprong.

De andere ontmoeting van de avond ging tussen ZV Moksi-SV Kable Boyz. Deze wedstrijd in de eerste klasse won ZV Moksie met 3-2.

Goed begin Boulanche
De topper van de avond was de wedstrijd tussen SCV Linco en Boulanche, in de hoofdklasse. Beide ploegen begonnen de wedstrijd aftastend, waarbij gaandeweg het spel duidelijk werd dat Boulanche de wedstrijd naar zich toe zou trekken en een 1-0 voorsprong zou nemen in deze serie. Boulanche maakte dit waar door de wedstrijd met 7-4 te winnen. Miquel Harderwijk scoorde 4 doelpunten voor Boulanche en werd daardoor de topscorer van de avond.

De playoff bij de Surinaamse Zaalvoetbalbond wordt zondag voortgezet in de Anthony Nesty Sporthal. Hoofdwedstrijd is de ontmoeting tussen Styx Kuldipsngh en FC Inter Nacional in de hoofdklasse.

Imro Redmond
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May