Digicel Suriname pakt flink uit bij eerste lustrum
07 Nov 2012, 12:00
foto
De topman van Digicel Suriname, Hans Lute, presenteert de vijf auto's die verloot zullen worden. (Foto: Raoul Lith)


Digicel bestaat op 1 december vijf jaar en pakt flink uit. Om deze dag tot een onvergetelijke te maken, wordt er een groot concert gegeven. “Als je jarig bent, word je geacht te trakteren, word je geacht ook feest te geven” zegt Hans Lute, CEO van Digicel Suriname.

Om de klanten extra te verwennen houdt het bedrijf zijn grootste promotie ooit in Suriname. Vijf splinternieuwe auto’s zullen worden verloot. "Deze actie duurt tot eind januari 2013”, zegt de Digicel topman.

Constante groei
Digicel heeft sinds de komst op de Surinaamse markt een constante groei gekend. “We zijn ontzettend dankbaar dat onze klanten ons de ondersteuning hebben gegeven de afgelopen vijf jaren. We hebben een landelijke dekking, dus overal bereikbaarheid", geeft de CEO aan. Sinds Digicel op de markt is, zijn de tarieven verlaagd, de service is beter geworden en de beschikbaarheid van mobiele telefoons is verbeterd, somt Lute op.

De mijlpalen van de afgelopen tijd zijn de masten die geplaatst zijn om het binnenland verder te ontsluiten. Digicel is al vijf jaar sponsor van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) en Special Olympics Suriname. De Digicel Kickstart Clinics is een steeds terugkerend activiteit waarbij jeugdvoetballers uitgekozen kunnen worden om af te reizen om mee te doen aan de Kickstart Academy.

Voor de grote show zullen er optredens zijn van Tarrus Riley en Chris Martin uit Jamaica. Sabaku en diverse topartiesten van Suriname zullen op de avond zich van hun beste zijde laten zien. Voor het lustrum van Digicel heeft Sabaku speciaal een cd opgenomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May