Nickerie wil een vrije dag op 26 november
06 Nov 2012, 08:00
foto


Binnen de commissie die belast is met de organisatie van de festiviteiten rond onafhankelijkheidsdag, is enkele malen geopperd om 26 november voor Nickerie tot een vrije dag te maken. Assembleelid Rashied Doekhie van de commissie bevestigt tegen Starnieuws dat deze kwestie serieus diverse malen aan de orde is gekomen binnen de organisatiecommissie.

"Ik zal het bespreken met de president. We hebben erover gesproken maar er moet goed nagedacht worden hierover. Wij hebben het heel weekend feest en om 16.00 uur zondag 25 november worden het defilé en de parade gehouden. In de avonduren is er een volksreceptie, waarna nog diverse muziekgroepen zullen optreden. Het is aan de president om een besluit te nemen", benadrukt Doekhie.

De politicus merkt op dat andere districten ook aan de beurt zullen komen om de festiviteiten rond de onafhankelijkheidsdag te organiseren. "Dus niemand kan jaloers worden als Nickerie wel een vrije dag krijgt". Doekhie merkt op dat binnen de commissie de behoefte wel is geconstateerd. Hij wil niet vooruitlopen op het geven van zijn mening en zal vandaag deze kwestie voorleggen aan president Desi Bouterse.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May