Bouterse kondigt verhoging van AOV aan
05 Nov 2012, 00:00
foto
Senioren burgers op de Bigisma Day in Colakreek. (Foto: Marvin Moesan)


President Desi Bouterse heeft zondag op Colakreek de seniorenburgers niet alleen gezellig beziggehouden. Hij heeft ook toegezegd dat er dit jaar nog een verhoging komt van de Algemene Oudedags Voorziening (AOV). Ook in februari volgend jaar zal er "een kleine verrassing komen".

De 'Bigsma Day', georganiseerd door een presidentiële commissie onder leiding van Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur, is bijzonder geslaagd. Voor het eerst was de president er bij. Ook coalitieleider Ronnie Brunswijk (ABOP/A Combinatie) was van de partij. Alle drie leiders hebben de seniorenburgers toegesproken. De politici wezen erop dat de ouderen hun krachten hebben gegeven voor het land en waardering daarvoor verdienen.

De seniorenburgers hebben genoten van de verschillende optredens en alle aandacht die zij hebben gekregen. Zij hadden een leuke dag. De mooiste boodschap vonden zij dat de president verhogingen op korte termijn in het vooruitzicht stelde. Bouterse zei dat de regering diverse beloften die gedaan zijn, waarmaakt. Hij legde ook uit dat er grote projecten uitgevoerd worden, zoals bouw van huizen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May