Family day moet toerisme Wageningen bevorderen
05 Nov 2012, 14:00
foto


Om toerisme in Wageningen te bevorderen is voor 1 december een groots opgezette family day gepland in Wageningen, district Nickerie. Op deze dag zullen er tal van activiteiten plaatsvinden. De bedoeling van deze activiteit is om de toerismesector in dit gebied te bevorderen en tegelijkertijd het dorpje een economische boost te geven. De organisatie is in het handen van de commissie ‘Viering Family day Wageningen’.

De voorzitter van deze commissie, Regillio Dors, vertelt aan Starnieuws dat Wageningen beter belicht moet worden. Los van de culturele activiteiten zullen er verschillende takken van sport beoefend worden op die dag. “Sport en spel voor jong en oud in het Wageningse Sportstadion, boottrips, waterscooter demonstratie bij de riverside Wageningen en een helikopter demonstratie.

De veiligheid is gegarandeerd , want er zullen veel life guards zijn en ook een lokaal security bedrijf is al in beeld gebracht”, deelt Dors mee. Car audio battle en dragrace zullen ook deel uitmaken van het programma van de family day. Ook zal er volop voor muziek en entertainment gezorgd worden. Dors zegt dat ze het goede voorbeeld van het district Saramacca willen overnemen. Dit district had een zeer geslaagde family day georganiseerd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May