Geen aanhoudingen binnen HSDS verricht
03 Nov 2012, 14:15
foto


Er zijn geen aanhoudingen verricht van personeelsleden of mensen die werkzaam zijn bij de handelszaak Home Shopping and Delivery System (HSDS). Dit zegt directeur Pavan Bhojwani aan Starnieuws. Hij benadrukt dat de politie wel twee aanhoudingen heeft verricht, maar dat het helemaal niet om personen binnen het bedrijf gaat.

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden bevestigt tegenover Starnieuws dat de aangehouden personen geen medewerkers zijn van HSDS. De verdachten worden flink aan de tand gevoeld, zegt Naarden. De politie wil deze zaak zo snel mogelijk tot klaarheid brengen.

Vermoedens insider
Volgens Bhojwani bestaan de vermoedens er wel dat een insider betrokken kan zijn bij deze roofoverval. “Maar, dit is nog niet hard gemaakt. De politie is bezig met het onderzoek en er zijn aardig wat aanwijzingen. Ook zijn er zes personen betrokken bij de roofoverval. Een chauffeur en vijf gemaskerde rovers”, zegt Bhojwani.

HSDS werd op afgelopen zondagmorgen, op klaarlichte dag, beroofd van een relatief groot bedrag. Vijf gemaskerde en gewapende mannen vielen de zaak binnen en dwongen het personeel om een enorm geldbedrag aan hen af te staan. Ook moesten ze persoonlijke sieraden en mobiele telefoons afstaan.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May