Er zat geen kind in auto uit Guyana
03 Nov 2012, 12:15
foto
Omstanders hebben hele tijd gezocht naar mogelijk een kindje, op basis van kinderkleren die waren aangetroffen.


In het voertuig dat gisteren over de kop sloeg en in de trens terechtkwam op de Oost-West-Verbinding in Nickerie, zat er geen kind. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden deelt Starnieuws mee dat vier volwassenen in het voertuig zaten. Het gaat om drie vrouwen en een man.

Naarden deelt mee dat alle vier personen de Guyanese nationaliteit bezaten. De auto met als kentekennummer PKK 7256 kwam uit het buurland. De mensen waren gistermiddag met de tweede vaart van de Canawaima overgestoken. Twee vrouwen en de man, die vermoedelijk het voertuig bestuurde, waren op slag dood. Een vrouw overleefde het ongeval en wordt behandeld in het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis van Nickerie.

De politie kan de namen van de slachtoffers nog niet prijsgeven. Starnieuws verneemt uit andere bronnen dat de 72-jarige Vilma Lynch (geboren op 11 december 1939) het ongeluk heeft overleefd. De 41-jarige Charlene (M.) Lynch, een politieambtenaar, een vrouw A.Isaak (53) en de 32-jarige man A.Saur waren op slag dood.
Toen omstanders kinderkleding en speelgoed in de auto zagen, dachten ze dat er ook een kind ook aan boord was. Er is geen kind geregistreerd bij de immigratiedienst.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May