HSDS van een fors bedrag beroofd
29 Oct 2012, 00:00
foto


Home Shopping and Delivery System (HSDS) aan de Wagenwegstraat is zondagmorgen beroofd door vijf gemaskerde en gewapende mannen. Zij hebben een fors bedrag buitgemaakt en zijn voortvluchtig. Het gaat om de omzet van twee dagen.

Een ooggetuige vertelt aan Starnieuws dat de criminelen gewapend waren met een jachtgeweer, pistolen en handbijlen. Op dat moment was de winkelzaak druk bezocht door klanten en er was veel winkelpersoneel op de been. Eenieder werd gesommeerd plat te gaan liggen op de grond. De klanten en het personeel kregen de wapens op zich gericht.

De winkelzaak was zondag open in verband met de verjaardag van HSDS. Er was ook een speciale actie op de goederen. Veel mensen kwamen af op de extra korting die werd gegeven. Behalve een enorm bedrag uit de kassa, werden ook personeelsleden beroofd van geld, sieraden en mobiele telefoons. Er heerste een enorme panieksituatie. De zaak werd meteen na het voorval gesloten. De daders hebben de plaats verlaten in een witte station. De politie van het ressort Centrum heeft de zaak in onderzoek.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May