Transvaal wint van Leo Victor
29 Oct 2012, 01:00

In een redelijk bezet André Kamperveen stadion wist de ploeg van Transvaal terug te komen vanuit een 1-0 achterstand en uiteindelijk met 2-1 te winnen van Leo Victor. De wedstrijd werd zondagavond gespeeld.

Transvaal had zijn eerste wedstrijd met 1-0 verloren van SV Notch, terwijl Leo Victor won van Randjiet Boys. De 'Leeuwen' startten de wedstrijd heel agressief om vroeg een doelpunt te scoren. Maar met nog ongeveer tien minuten
te spelen in de eerste helft, gelukte het de ploeg een 1-0 voorsprong te nemen, wat tevens ook de ruststand was.

In de tweede helft zagen we een beter spelend Transvaal. Na enkele kansen niet te hebben benut, is het Transvaal toch gelukt de score op gelijke hoogte te brengen (1-1). Uiteindelijk was het de ploeg van Transvaal die het aan het langste eind trok en de wedstrijd met 2-1 won. Trainer Wensley Bundel van Transvaal, is niet tevreden over het geleverde spel van zijn jongens, maar de drie punten zijn binnen.

Uitslagen SVB Digicel competitie (Hoofdklasse)
SNL - Inter Moengotapoe 1-2
WBC - Randjietboys 2-0
Robinhood - Boskamp 0-2
SV Notch - Excelsior 2-2
Transvaal - Leo Victor 2-1