Man laat leven tijdens bizar verkeersongeval
27 Oct 2012, 08:32
foto
Het personenvoertuig dat betrokken was bij het ongeval aan de Thurkowstraat, is tweeën gebroken. (Foto: Samie Ramjiawan).


Patrick Kartodikromo (22) is vannacht om het leven gekomen in het verkeer. Een mede-inzittende is met zware lichamelijke letsels opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het verkeersongeval vond plaats aan de Thurkowstraat ter hoogte van de Jan Steenstraat. Politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan bevestigt tegenover Starnieuws dat het voertuig in tweeën is gebroken. Een deel van de auto is in de Boomskreek terechtgekomen, terwijl een ander deel op de berm in brand is gevlogen.

Ooggetuigen raken niet uitgesproken over de bizarre situatie die ze gezien hebben op de plek des onheils. Overal lagen er brokstukken. De ravage was enorm. De motor is in z'n geheel uit de wagen geslingerd en de klep van de achterbak kwam op de weg aan de overkant van de trens terecht. Het voertuig, een Toyota Mark II, is tegen een elektrische mast aangekomen. Patrick Kartodikromo is de 66ste verkeersdode voor dit jaar.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May