John Rollings voetbalstadion Wageningen gerenoveerd
18 Oct 2012, 20:00
foto
De gerenoveerde faciliteiten van de Wageningen Sport Bond.


Zaterdag wordt in Wageningen de gerenoveerde tribune, kleedkamers en de bar van de John Rollings voetbalstadion overgedragen aan de Wageningen Sport Bond (WSB). Staatsolie Sportfonds doneerde US$ 82.500 voor renovatie van de tribune, bar en kleedhokken.

Rudolf Verwey, voorzitter van de WSB deelt Starnieuws mee dat de WSB ook een eigen bijdrage heeft geleverd bij de totstandkoming van de bar en kleedkamers. De WSB kwam in met mankracht en dat heeft een besparing opgeleverd van US$ 2000. Ook de SML heeft een schenking gedaan van ruim SRD 15.000.

In verband met de ingebruikname van de nieuwe tribune heeft de WSB op zaterdag 20 oktober vanaf 12.00u activiteiten in het voetbalstadion. De overdracht van de tribune zal dan ook plaatsvinden door het Staatsolie Sportfonds, gevolgd door prijsuitreiking van het competitiejaar 2011-2012.
Om 13.00 uur start een vierhoeks voetbaltoernooi waaraan verenigingen uit Coronie, Nieuw Nickerie en Wageningen zullen deelnemen. Er zal ook een veteranenwedstrijd gespeeld worden tussen de 40+ van Staatsolie tegen die van Wageningen.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May