Drie aangehouden voor schaking en ontucht met 14-jarige
02 Oct 2012, 14:45
foto


Marcel K. (25), Tony T. (49) en Claudine K. (44) zijn door de politie van Lelydorp aangehouden. Zij hebben een meisje van 14 jaar gemaakt tot commerciële sekswerker. Er is ook groepsseks met haar bedreven. Zij werd onttrokken uit het ouderlijke gezag.

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat Marcel K. het meisje rond 1 september heeft leren kennen. Op 4 september heeft hij haar uit Lelydorp, waar ze woont, meegenomen naar zijn woning in Commewijne. Hij heeft het meisje een week bij zich gehouden en seks met haar bedreven.

Commerciële seks
Na een week heeft Marcel K. het meisje gebracht naar de massagesalon van Tony T., ook in Commewijne. Deze man heeft eveneens seks gehad met het meisje samen met Claudine K. Daarna moest het kind commerciële seks bedrijven met klanten. Er is hier sprake geweest van groepsseks, legt Naarden uit.

Aanvankelijk hadden de ouders geen aangifte gedaan. Zij zijn eerst op onderzoek uitgegaan. Toen ze erachter kwamen waar hun dochter was, deden zij aangifte bij de politie van Lelydorp op 21 september. Hierna is de politie op onderzoek uitgegaan. De drie verdachten zijn aangehouden. Het rapport is opgemaakt en opgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Bij Marcel K. is ook sprake van schaking. Verder gaat het om mensenhandel en feitelijke aanranding. Ook ontucht met een minderjarige behoort tot de aanklacht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May