Santokhi in Nederland voor bijwonen diasporaconferentie
27 Sep 2012, 17:00
foto


VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi is in Nederland voor het bijwonen van een diasporaconferentie. De bijeenkomst heeft als doel het formuleren van een diasporabeleid en is een vervolg van eerder in Nederland en Suriname gehouden conferenties over dit onderwerp.

Santokhi is vandaag vertrokken naar Nederland, waar hij van 28 september tot en met 7 oktober 2012 te gast zal zijn bij VHP-Nederland. De persdienst van de VHP geeft aan dat de belangrijkste activiteit van Santokhi, het bijwonen is van de vervolgconferentie met als titel ‘Van woord naar daad: het vervolg van de diasporagedachte.’ Santokhi zal er met professor Ruben Gowricharn praten over de ontwikkeling van het diasporabeleid. Hij zal in afstemming met het dagelijks bestuur van VHP-Nederland ook praten met ondernemers en VHP-ouderen in Nederland.

Santokhi zal op 30 september ook meedoen aan de internationale ‘Indian Diaspora Conference’ te Amsterdam. Er is verder tijd ingelast voor een brainstormsessie in Den Haag voor fondsvorming ten behoeve van de VHP in Suriname, terwijl eveneens een bezoek aan de Tweede Kamer staat gepland.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May