Ulrich Rodgers: “Een nieuwe uitdaging”
25 Sep 2012, 02:00
foto


“De reden waarop ik ben overgestapt naar het ministerie van Volksgezondheid is een nieuwe uitdaging”, zegt Ulrich Rodgers aan Starnieuws. Het voormalige hoofd van het Examenbureau is nu verbonden aan het ministerie van Volksgezondheid in de functie van onderdirecteur Administratieve diensten.

“Ik vervul een hogere functie die mij meer mogelijkheden biedt om de gemeenschap te dienen en persoonlijke doelen te realiseren.” Rodgers zegt dat hij een prettige werkrelatie heeft met de minister van Volksgezondheid en dat hij die ook had met de minister van Onderwijs en Volksontwikkeling.

Rodgers was sinds januari 2011 diensthoofd van het Examenbureau. Hij werd nadat de functie vacant kwam, doordat Robert Peneux was ontlast van zijn werkzaamheden als interim-manager, gekozen uit drie sollicitanten. Voor zijn overstap zei hij dat hij hoopte dat het Examenbureau een onafhankelijke status krijgt. “Ik hoop dat het komt. Wie weet. Anders sta ik ook open voor uitdagingen die buiten dit bureau op mij wachten. Als het om invulling van een functie gaat waarvan ik weet dat ik het aankan, doe ik dat. Uiteraard moet er persoonlijke ontwikkeling daarin voor mij zitten”, zei Rodgers vorige maand aan de Ware Tijd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May