Interesse Nederland voor zakendoen met Suriname/Curaçao
23 Sep 2012, 02:30
foto


Tijdens een seminar en informatiebeurs in Rotterdam/Nederland op 26 september zal het zakendoen met Suriname en Curaçao aan de orde komen. De juridische en fiscale aspecten zullen worden belicht. Het uitbesteden van werkzaamheden naar Suriname en Curaçao zorgt ervoor, dat de werkgelegenheid in die landen zal toenemen.


Dennis Lapar van financesuriname, die deze bijeenkomst organiseert, zegt aan Starnieuws dat de Nederlandse bedrijven door werk uit te besteden 'outsourcing' geld naar Suriname en Curaçao brengen. Het voordeel voor de Nederlandse bedrijven bij outsourcing is, dat de bedrijfskosten aanmerkelijk zullen dalen. "Het is dus een win-win situatie", stelt Lapar.

Op het seminar vindt een presentatie plaats over software ontwikkeling in Suriname en een presentatie over interculturele conflicthantering. De vakantiemogelijkheden in Suriname en Curaçao komen ook aan de orde. De Nederlandse toerist heeft niet alleen een strandvakantie op Curaçao, maar ook een fantastische vakantie in Suriname met prachtige flora en fauna. Op de beurs kunnen de bezoekers kennis nemen van de plannen van een bedrijf om een resort- en aqua park met een groot aantal bungalows in Suriname te bouwen.
Bedrijven, die op de beurs vertegenwoordigd zijn, zullen informatie aan de bezoekers verschaffen over het wonen en werken in Suriname en Curaçao.

De informatiebeurs in Rotterdam wordt gehouden in Blaak 40/gebouw Kamer van Koophandel Rotterdam van 15.30 uur tot 18.00 uur. De toegang is gratis.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May