Kabinet First Lady beloont best geslaagden Nickerie
21 Sep 2012, 05:00
foto
Assembleelid Rashied Doekhie overhandigt een laptop aan een best geslaagde.


“Ontwikkeling valt en staat met het niveau van de samenleving. Hoe meer mensen in de samenleving een middelbaar niveau hebben, hoe hoger het ontwikkelingsniveau van het land.” Met deze woorden moedigde districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh van Nickerie de best geslaagden van diverse schooltypes aan, zich bij hun verdere studie te blijven inzetten. De tien leerlingen kregen allemaal een laptop als beloning voor hun goede prestaties.

De uitreiking vond plaats in aanwezigheid van het assembleelid Rashied Doekhie en inspecteur van Onderwijs Roy Katisa, namens het kabinet van de First Lady. Doekhie noemde de kinderen een voorbeeld voor de samenleving. Katisa gaf aan dat sinds vorig jaar, Inspectie ervoor zorgt dat de best geslaagde van de BVF als eerste geplaatst wordt. Hij riep deze kandidaat op zich zo snel mogelijk te laten keuren. Akshay Merhai, best geslaagde van de LTS sprak namens de overige studenten een dankwoord uit.

De best geslaagden zijn: VWO, Ravineesh Basropansingh; Havo, Vanessa Ramdutt; Kweekschool AVF2, Xenia Oemraw; Kweekschool BVF2, Anuradha Ramdin; Imeao, Anishma Soekhoe; Amto, Naadin Badulkhan; LTS, Akshay Merhai: LBGO, Ramjaneeschool, Nadim Banwarie; Mulo, Schneiders Howardschool, Radjeshry Raghoedat; Glo. O.S.3 Nw. Nickerie, Meranda Persaud.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May