Politie introduceert 'Veilig Vakantie Verkeer' in Nickerie
15 Sep 2012, 21:00
foto


Ook in Nickerie is de politie gestart met de campagne: Veilig Vakantie Verkeer (VVV). Het thema is 'Liever laat in deze wereld, dan te vroeg in de andere'.
Volgens gewestelijk politie commandant, hoofdinspecteur Stanley Benschop, is het doel van deze campagne om bewustwording teweeg te brengen bij de verkeersdeelnemers in het algemeen, maar in het bijzonder de vakantiegangers.

“Zoals u het merkt zijn de hotels elk weekend overvol. Nickerie wordt steeds drukker, terwijl die wegen het zelfde zijn gebleven maar er zijn meer voertuigen te verwerken”, stelt Benschop vandaag in gesprek met journalisten. De politie zal de weggebruikers de nadelige effecten en gevolgen van hard rijden bijbrengen.

Het te verwachten effect van deze campagne is dat het verkeersverantwoordelijkheidsgevoel wordt aangewakkerd. Het resultaat moet zijn 'een veiliger verkeer met minder verdriet'. De verkeersdeelnemer die zich in alle opzichten correct op weg gedraagt, zal een presentje van de politie krijgen ter stimulering van voorbeeldig gedrag.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May