Eddy Joemmankhan: Mens staat centraal
12 Sep 2012, 21:30
foto
Financieel-directeur Claudia Redan heeft de 'Gran Tangi' award overhandigd aan de scheidende directeur Eddy Joemmankhan.


Eddy Joemmankhan, scheidende directeur van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), zei bij de dankbetuiging die vandaag speciaal voor hem georganiseerd was, dat de mens altijd centraal bij hem staat. De relatie die er was tussen de structuren van het ziekenhuis heeft het AZP tot grotere hoogte gebracht. De directeur bedankt eenieder die hem en het ziekenhuis ondersteund hebben.

Joemmankhan is tevreden over de samenwerking met de raad van commissarissen van het AZP. “Ik heb tien jaren lang gevochten met de voormalige minister van Volksgezondheid, Celcius Waterberg. Het interpersoonlijke contact met hem en de garantie die hij mij gaf, heeft de ontwikkeling opgang gebracht. Ook de bond heeft de secundaire voorzieningen voor het personeel in orde gekregen”, zegt Joemmankhan.

Enorme inzet
Hij merkt op dat de directie meer uit vrouwen bestaat. De interactie was altijd goed en medewerking was goed. Op elke afdeling hebben personeelsleden zich hard ingezet. Volgens Joemmankhan was de medische staf meer een partner in het geheel en het personeel was goed gemotiveerd, waardoor er ontwikkeling gebracht kon worden in het AZP.

Joemmankhan benadrukt dat het traject nooit zal aflopen. “Ik wens de nieuwe gezagdragers veel succes toe om dit verder af te werken. AZP heeft een volksmens net als mij nodig”, meent Joemmankhan. Verpleegkundig directeur, G. Richards, medisch directeur L. Liauw Kie Fa en financieel directeur C. Redan hebben de groei, ontwikkeling en de tal van gerealiseerde projecten tijdens het beleid van Joemmankhan benadrukt.

Redan merkt op dat de slogan ‘Moving lives forward’ voor zich spreekt. Ze stelt dat Joemmankhan ervoor gezorgd heeft dat het AZP het vlaggenschip van de ziekenhuizen in Suriname is. Redan vindt dat er ook veel op organisatorisch niveau gedaan is. Joemmankhan mocht een ‘Gran Tangi’ award in ontvangst nemen voor zijn verdiensten bij AZP.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May