Annand Jagesar, nieuwe president commissaris AZP
12 Sep 2012, 00:00
foto
Annand Jagesar wordt de nieuwe president commissaris van AZP.


Annand Jagesar (onderdirecteur Business Development Staatsolie) wordt de nieuwe president commissaris van Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Zijn benoeming is goedgekeurd door de raad van ministers. Jagesar is een financiële expert en heeft ook strategisch management gedaan.

Jagesar antwoordt op vragen van Starnieuws dat hij voorgedragen is door minister Michel Blokland van Volksgezondheid. "Ik heb de voordracht geaccepteerd omdat ik het een eer vindt om AZP verder te helpen ontwikkelen. Het gaat om een nationale zaak", zegt Jagesar.

Hij vindt het een goede ontwikkeling dat technocraten de ruimte krijgen om organisaties en instituten te besturen. Het is dan aan ons om goede prestaties neer te zetten. Hij ziet grote mogelijkheden voor AZP. De kwaliteit van de medische zorg staat hoog aangeschreven. "Wij hebben de potentie om ook diensten aan te bieden voor de regio", stelt Jagesar. Hij benadrukt dat de factor mens hoog aangeschreven staat bij alle activiteiten waar hij bij betrokken is.

De vorige raad van commissarissen, onder leiding van de jurist Wensley Misiedjan (topper van de BEP), wordt vervangen. De zittingstermijn van deze raad was al verlopen. De raad van ministers heeft een deel van de voordrachten goedgekeurd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May