Schurman Advocaten biedt nu ook 'online service'
11 Sep 2012, 01:00
foto


Schurman Advocaten is vanaf vandaag begonnen met een online service. Humphrey Schurman zegt dat ook de advocatuur moet inspelen op de behoeften van de cliënt. Daarom is besloten om de dienstverlening uit te breiden.

De jurist merkt op dat in deze tijd, waarin informatie, communicatie en technologie belangrijk zijn, cliënten ook een digitale raadgever moeten kunnen raadplegen. "Mensen willen zo min mogelijk tijd verliezen en zo snel mogelijk geholpen worden. Daarvoor hoeven zij niet speciaal naar je toe te komen. Nu is het mogelijk om digitaal advies in te winnen, waar je je ook ter wereld bevindt", zegt Schurman.

"Met deze nieuwe dienst spelen wij in op de vraag van de consument. Er is eerst een marktonderzoek gedaan. Wij hebben 'Schurman Juristen Online' enkele maanden voorbereid", merkt de jurist op. Mensen stellen via de website hun vragen en krijgen antwoord terug. De minimale kosten voor deze dienst zijn Euro 100. Schurman zegt dat er speciaal infrastructuur is ontwikkeld om deze service te kunnen bieden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May