VHP-kaderleden scherpen ‘Actieplan 2013-2015’ aan
01 Sep 2012, 18:00
foto
Een deel van de kaderleden van de VHP. (Foto: Bureau woordvoerder VHP)


Kaderleden van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) hebben vandaag, tijdens een studiedag, zich diepgaand gebogen over het ‘Actieplan 2013-2015’. De bijeenkomst werd in de late namiddag afgesloten met de adoptie van een reeks voorstellen en aanbevelingen die verder verwerkt zullen worden in een later uit te geven slotdocument.

Het actieplan is leidraad voor het traject naar de komende verkiezingen. In zijn openingswoord benadrukte voorzitter Chan Santokhi het nobele nationale streven waar de nieuwe VHP onder zijn leiding voor staat. “De VHP beschikt over een enorme verscheidenheid aan intellectuelen. Laten wij dit intellect bundelen en tezamen met die van onze partners inzetten voor het ontwerpen en formuleren van ontwikkelingsplannen die progressie en welzijn voor de gehele Surinaamse samenleving zullen garanderen”, zei Santokhi.

Het ‘Bureau woordvoerder VHP’ meldt dat Santokhi de participanten op het hart drukte in hun bijdragen aan het actieplan de pluriformiteit van de samenleving steevast het leidend beginsel te laten zijn. Aan deze partijbijeenkomst namen deel het hoofdbestuur, vertegenwoordigers van de adviesraad en het wetenschappelijk bureau, veldcoördinatoren, en overig topkader. Na het officiële gedeelte werden zes werkgroepen gevormd waarbij elke groep een kiesdistrict of geografische afbakening als studieobject kreeg toegewezen. De leiding van de partij is tevreden met de participatie en uitkomst van deze dag.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May