Ex-bondscoach Nederland traint badmintonselectie
28 Aug 2012, 22:30
foto
Martijn van Dooremalen


De nationale badmintonselectie zal van 31 augustus tot en met 13 september getraind worden door de ex-bondstrainer van Nederland, Martijn van Dooremalen. Van Dooremalen arriveert vandaag in Suriname en zal ook een coaches cursus voor de trainers van de verschillende badminton verenigingen verzorgen.

Van Dooremalen (57) is geen onbekende in de badmintonwereld. In Nederland heeft hij verschillende topfuncties bekleed, waaronder die van technisch directeur van Badminton Nederland. In zijn periode als bondscoach is hij zeer succesvol geweest met maar liefst 50 medailles tijdens titeltoernooien.

De spelers die zullen participeren zijn: (senioren) Mitchel Wongsodikromo, Irfan Djabar, Redon Coulor, Dylan Darmohoetomo, Priscille Tjitrodipo, Alex Toney, Arantxa Ilahibaks, (junioren) Crystal Leefmans, Quennie Pawirosemito, Santusha Ramzan, Rugshaar Ishaak, Mitch Nai Chung Tong, Sören Opti, Alrick Toney en Sherifa Jameson.

De deelnemers aan de coaches cursus zijn: Eugene Ramzan, Hardy Djabar, Irfan Djabar, Perry Chong, Robert Chiou, Eric Bleau, Harvey Kort, Earvin Asin, Alex Toney, Alroy Toney, Jo-ann Cronie, Sylvana Zorgvol en Danielle Melchiot.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May