Verdachten inbraak Maretraite Mall aangehouden
23 Aug 2012, 16:00
foto


De politie heeft vier verdachten aangehouden die vrijdag ingebroken hadden in een zaak in de Maretraite Mall. Het gaat om twee werknemers en twee andere verdachten. De beroving werd na sluitingstijd gepleegd, deelt politiewoordvoerder inspecteur Humphrey Naarden Starnieuws mee.

Een deel van het geld dat gestolen was, is eveneens teruggevonden op de verdachten. Uit het onderzoek blijkt dat de werknemers wisten waar de dagopbrengst werd bewaard. Ze beraamden een plan om in te breken. De mannen zijn echter door de mand gevallen.

Half dozijn inbraken
In een andere zaak waarbij een werknemer van een handelsbedrijf onlangs is aangehouden, heeft onderzoek uitgewezen dat deze bende tenminste zes inbraken heeft gepleegd. De werknemer had zich laten insluiten in de zaak die voornamelijk kantoorbenodigdheden verkoopt.

Geholpen door twee comparanten werd de diefstal gepleegd. Ze stalen goederen uit de zaak. De politie is erachter gekomen dat de mannen verantwoordelijk zijn voor een half dozijn inbraken op verschillende locaties. De boeven hebben de inbraken bekend.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May