Kinderen krijgen schoolpakket ressortraad Nw Nickerie
16 Aug 2012, 04:30
foto
De kinderen met hun schoolpakket.


In het ressort Nieuw Nickerie hebben ressortraadsleden aan 25 behoeftige scholieren schoolpakketten gegeven. Volgens de secretaris van ressortraad Nw. Nickerie, Byron Ho A Sjoe hebben de regionale vertegenwoordigers met veel enthousiasme dit project ondersteund.

Een pakket heeft een waarde van SRD 100 en bestaat uit een schooltas, schriften, pennen, potloden, kleurtjes en ook een waardebon van SRD 50 voor het aanschaffen van schooluniform. Samen met het bedrijfsleven hebben de ressortraadsleden de middelen ter beschikking gesteld.

De voorzitter van ressort Nw. Nickerie Sulaisha Singh zegt dat onderwijs een voorwaarde is voor ontwikkeling. “We hebben gemerkt dat de behoefte aan schoolspullen groot is. Wij worden dagelijks door mensen benaderd, terwijl zoveel andere organisaties ook ermee bezig zijn. “We bestrijden armoede en die moet op langer termijn weggewerkt worden”, stelt Singh.
Bij de overhandiging was ook de districtscommissaris van Nickerie, Wedperkash Joeloemsingh aanwezig. Hij verstrekte symbolisch het eerste pakket.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May