Etienne Groeneveld houdt eenmalige 'Dance Workshop'
10 Aug 2012, 06:00
foto
Etienne Groeneveld


Etienne Groeneveld (20), de Amsterdamse choreograaf en danser geeft tijdens zijn bezoek aan Suriname zaterdag een eenmalige 'Dance Workshop'. Hij zal aandacht aan verschillende dansstijlen besteden. Etienne, bekend als danser van 'StreetKings' en 'So you think you can dance', is tevens actief als choreograaf van 'Million dollar bill' en Lil Wayne.

Etienne is bijzonder geïmponeerd door het talent van de Surinaamse dansers.
Tijdens zijn bezoeken aan verschillende landen heeft hij met een diversiteit aan professionele dansers en artiesten mogen samenwerken. Echter in Suriname herkent hij veel talent, flexibiliteit en enthousiasme. Muziek is in zijn opinie een internationale taal en dans een perfecte manier om uiting te geven aan je talent, gevoelens en dat wat je bezighoudt te verwerken in je bewegingen.

Beginners en gevorderden
De moves van een danser laten zien wie hij is en wat zijn gedachten zijn. Dans is de ideale manier om dat te uiten. Etienne volgt een opleiding aan het Art & Entertainment College. Hij is aangesloten bij Dansschool StreetKings en heeft een eigen kledinglijn genaamd Born4Movement . Hij heeft gedanst met grote namen als Brace, Gio, Dan Karaty, Tyga en Ne-yo.

De workshop die hij in Paramaribo zal geven, heeft alles in zich voor zowel beginners als gevorderden. De basis van de dans, maar ook de nieuwste moves zullen worden behandeld. Etienne zal ook demonstraties geven.
De opbouw van de dans met name hip-hop (Etiennes specialiteit) zal worden geleerd. De deelnemers zullen persoonlijke aandacht krijgen van "the bullet".

De opbrengst van de workshop wordt gedoneerd aan Stichting Unu Pikin, de Sociale Werkplaats Suriname waar Etienne zich zeer betrokken bij voelt.

De workshop wordt zaterdagavond gehouden in 'De Bunker' aan de dokter Sophie Redmondstraat. Leeftijd tussen 12 en 80 jaar. Kosten SRD 10. De workshop kan als deelnemer of toeschouwer worden gevolgd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May