Bestuurder dodelijke aanrijding ingesloten
07 Aug 2012, 12:10
foto


De autobestuurder betrokken bij de dodelijke aanrijding gisteren aan de Nieuw Weergevondenweg is ingesloten door de politie. De man reed over de 100 op een weggedeelte waar de maximumsnelheid 40 is. Bij deze aanrijding is mede inzittende Glenn Helder omgekomen.

Een autobus en een personenauto kwamen gisterochtend in botsing met elkaar. Tijdens het passeren moet de personenauto tegen de autobus zijn aangekomen. Vervolgens kwam de personenauto tegen een elektriciteitsmast aan sloeg over de kop en belandde in de trens.

In de personenauto zaten drie personen. Helder is ter plaatse overleden, terwijl de chauffeur en de andere mede inzittende zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden deelt Starnieuws mee dat de wetgeving is aangescherpt. Nu kunnen verkeersovertreders harder worden aangepakt. Mensen die de maximale snelheid overtreden gaan niet vrijuit met een boete alleen. Bij deze aanrijding is een leven te betreuren. Helder is de 45ste verkeersdode voor dit jaar.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May