Groot deel Commewijne dinsdag 6 uur zonder stroom
05 Aug 2012, 14:00
foto


In een groot deel van Commewijne zal er dinsdag van 8 uur 's morgens tot 14.00 uur een stroomonderbreking zijn. De Energie Bedrijven Suriname (EBS) zal dan bezig zijn met een grote onderhoudsbeurt. Dit maakt de Public Relations van het bedrijf bekend.

Het gebied dat verstoken zal zijn van elektriciteit beslaat: Gedeelte van de Oost West Verbinding Commewijne vanaf Richelieu richting Stolkersijver, Richelieu, Bakdam, Tamansarie, Verbindingsweg Alkmaar-Tamanredjo, Zorgvliet, Alkmaar, Tamanredjo blok I en II. Dit geldt ook voor Alliance, Kroonenburg, Guadeloupe, Javanenweg, Creolenweg, Johannesburg en alle zijwegen die voorkomen in deze gebieden.

De EBS vraagt aan de huishoudens en bedrijven die zes uren lang niet over elektriciteit zullen beschikken om de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen. Indien het werk eerder afgelopen is, zal de energietoevoer gelijk hersteld worden.

Het publiek kan voor meer informatie over de stroomonderbreking dag en nacht bellen naar 'klantcontactcenter' op het nummer 175, zegt de EBS.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May