Stefano Rijssel tekent voor W Connection FC
25 Jul 2012, 08:00
foto
Stefano Rijssel (rechts) krijgt een trui overhandigd van de directeur van W Connection FC.


Stefano Rijssel is de nieuwe aanwinst voor de Trinidadiaanse kampioen W Connection FC. Hij komt over van de Moengonese club SV Inter Moengotapoe. Als voorbereiding voor de opkomende Concacaf Champions League, is de Trinidadiaanse club W Connection FC op zoek gegaan naar versterking voor de voorste linie van hun ploeg. Hun keuze viel toen op de 20-jarige Surinaamse aanvaller Stefano Rijssel.

Rijssel werd voor het eerst gespot door de Trinidadiaanse club toen hij met zijn voormalige team SV Inter Moengotapoe gespeeld had tegen W Connection FC in de onlangs gehouden CFU Club Championships.

De technisch directeur Charles Stuart Fevrier en clubeigenaar David John-Williams raakten nog meer geïnteresseerd in de jonge spits door zijn vaardigheden op het veld. Fevrier merkte op dat hij een "veelzijdige spits is met de mogelijkheid om te scoren en het voorbereiden van doelpunten".

Rijssel, die Suriname vertegenwoordigt in de U-23 en senioren selectie, heeft een driejarige overeenkomst met de Savonetta Boys getekend.

Vishay Hardwarsing
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May