Carlo Lewis wint overtuigend
09 Jul 2012, 00:00
foto
Carlo Lewis weer formeel kapitein van Apoera.


Carlo Lewis is groots gekozen in het dorp Apoera. Hij heeft 199 stemmen behaald. Zijn tegenstanders Ronny Simon en Jeffery Armaketo hebben respectievelijk 39 om 75 stemmen behaald.

Volgens Roline Samsoedien, voorzitter van de verkiezingscommissie, zijn 52 procent van de kiesgerechtigden uit dit dorp komen stemmen.
Lewis zegt aan Starnieuws dat hij dolblij is. Zo ook zijn ondersteuners. "We hebben nu feest. Het is geen verrassing voor mij, omdat ik dit al had verwacht. Ik wist dat ik op mijn mensen kon rekenen en ze hebben me steeds ondersteund. Ze hadden me al van tevoren gezegd dat ik op hun stemmen kon rekenen", vertelt de gelukkige Lewis.

De kapitein stelt dat hij als eerste een bijeenkomst met alle dorpelingen wil organiseren. Hij vindt dat de verzoening in het dorp moet komen, zodat er samengewerkt kan worden aan de opbouw van het dorp. Ook denkt Lewis aan een grote schoonmaakbeurt die het dorp moet krijgen. Daarnaast moet er worden gewerkt aan de woningbouw en moeten er faciliteiten voor jongeren worden gecreëerd. Verder zal de toerismesector worden aangepakt, “want het dorp heeft zoveel te bieden.”

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May