NDP Saramacca krijgt partijgebouw
07 Jul 2012, 22:30
foto
NDP-partijgebouw in Saramacca in aanbouw.


De Nationale Democratische Partij afdeling Saramacca zal binnenkort over een eigen partijgebouw beschikken. Vandaag vond de eerste steenlegging plaats. Districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani zegt aan Starnieuws dat er dubbel feest gevierd moet worden, omdat ook de partij 25 jaar bestaat.

Ramdhani die ook coördinator is van de bouwcommissie NDP Saramacca vertelt aan Starnieuws dat hij blij is met een afdelingsgebouw in het district. Hij feliciteert de bevolking en vooral de NDP’ers met het behalen van deze mijlpaal. Het gebouw zal een lengte hebben van 17.30 meter en een breedte van 14.30 meter. Verder komen er een kantoorruimte, keuken, een toilettengroep en een berghok. De kosten voor de bouw van dit centrum zijn geraamd op ruim SRD 235.000.

De dc merkt op dat het fundament zodanig is gemaakt dat er nog een verdieping op gebouwd kan worden. Aanwezig waren de hoofdbestuursleden Rabin Parmessar, Clifton Koorndijk (tevens voorzitter afdeling Saramacca), parlementariërs van Commewijne en Saramacca, de coördinator van het Rijstorgaan Badresein Sital en NDP-structuren en sympathisanten van Saramacca. De nadruk is volgens Ramdhani gelegd op de slogan van de partij, ‘meedoen, meedenken en meebeslissen’.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May