Transvaal wint derde wedstrijd op rij
05 Jul 2012, 01:00

Het is de ploeg van Transvaal gelukt haar derde wedstrijd op rij te winnen. Na een ruststand van 0-0, won Transvaal dinsdagavond in het André Kamperveen stadion met 1-0 van Leo Victor.

In een vrij leeg stadion, begon de ploeg van Transvaal, na het fluitsignaal van arbiter Antolo Pinas, gelijk met een offensief richting het doel van Leo Victor. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Leo Victor beter in het spel. De verdediging van Transvaal had handenvol werk om de aanvallen van Leo Victor af te slaan. Hoewel beide ploegen genoeg kansen kregen in de eerste helft, kwamen zij niet tot scoren. Ook in de tweede helft bleven de 'Leeuwen' de lakens uitdelen.

Na ongeveer 25 minuten spelen, kreeg de ploeg van Transvaal een penalty toegewezen, die ook werd benut. Leo Victor probeerde daarna terug te komen, maar het mocht niet baten.

De SVB/Digicel hoofdklasse competitie wordt vrijdagavond om 20.00 voortgezet met de ontmoeting tussen WBC en Excelsior in het André Kamperveenstadion.