Twee onderdirecteuren Regionale Ontwikkeling vervangen
04 Jul 2012, 01:00
foto
De twee nieuwe onderdirecteuren van Regionale Ontwikkeling. Zaria Eenig (links) en Tania Fonkel (Foto: RO-voorlichting/Ramon Keijzer)


De onderdirecteuren van Regionale Ontwikkeling, Henk Deel en Moejinga Linga, krijgen een andere taak. Er zijn twee nieuwe onderdirecteuren benoemd op het departement. Het gaat om Zaria Eenig en Tania Fonkel. Minister Stanley Betterson zegt aan Starnieuws dat het hier niet gaat om een politieke maatregel.

De minister legt uit dat hij een goed gesprek heeft gehad met Linga en Deel. Zij krijgen andere taken, die geschikter zijn voor hen. "Zij worden gelijk ingezet. Het is niet zo dat zij thuis mogen blijven. Er is genoeg te doen", zegt Betterson. Linga was onderdirecteur van Ontwikkeling Binnenland en Deel had het onderdirectoraat Administratieve Diensten onder zich.

De bewindsman merkt op dat hij tevreden is over de verrichtingen van directeur Genia Corinde en onderdirecteur Jennifer Wachter. Hij zegt dat hij doorgaat met de rest van het team. Deze twee wisselingen waren nodig waardoor de juiste mensen op de juiste plaats zijn. Betterson merkt op dat er resultaten bereikt moeten worden. Daarom waren de mutaties noodzakelijk.

Advertenties

Thursday 02 May
Wednesday 01 May
Tuesday 30 April