Hurricane Steel doet mee aan expo in Guyana
03 Jul 2012, 08:00
foto
Medewerkers van Hurricane Steel bouwen een modelwoning op expo in Guyana.


Hurricane Steel Suriname participeert dit jaar op de International Building Exposition 2012 in het Providence Stadium in Georgetown Guyana, die van 6 tot 8 juli wordt gehouden. De expo wordt dit jaar voor de derde maal gehouden en de organisatie verwacht, net als voorgaande jaren, rond de 50.000 mensen.

Hurricane Steel, een plaatstaal-verwerkingsbedrijf in Paramaribo, heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van licht stalen frames voor de woningbouw. Op de expo zal Hurricane Steel een model woning bouwen, opgebouwd uit een stalen frame, vertelt projectmanager Phil Tja A Lien. Er zijn vier medewerkers van het bedrijf afgereisd naar Guyana en deze zullen binnen een week de modelwoning gereed hebben voor de bezichtiging.

Voor de bouw van deze modelwoning is Hurricane Steel binnen dit project een samenwerkingsverband aangegaan met de firma Alupro. Alle louvres (shutters) en schuiframen in de woning zijn derhalve van het merk Alupro en dus conform Europese standaard.
Met de deelname aan deze expo spelen beide bedrijven in op de wens van de regering om Surinaamse bedrijven en ondernemingen beter te promoten binnen de regio. Tja A Lien zegt dat gelet op de deskundigheid en know-how binnen Hurricane Steel en Alupro zijn er voldoende mogelijkheden om deze expansie te bewerkstelligen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May