Lustig Events met zes elementen
29 Jun 2012, 20:00
foto


Lustig Events bestaat zaterdag (morgen) zes jaar. Het thema voor dit jaar is The Six Elements , de zes elementen: aarde, water, vuur, lucht, Lustig en jij (het publiek). Volgens Jorge Nabibaks, directeur van Lustig Events, is het publiek in dit geheel onmisbaar.

Nabibaks merkt op dat alle voorbereidingen op schema zijn. Dit groot evenement wordt op White Beach gehouden. Er zullen zes area’s zijn: House of air, Diamond Blue Lagoon, The Earth, The fusion, The Exotic Fire en Salsuri en Food Island. “Dit evenement kost ons veel geld en menskracht. Maar, we doen niet onder als we kijken naar internationale standaarden. Veel glamour en glitter, uitstekende decor en belichting en voor eenieder is er wat”, stelt Nabibaks.

Nieuwste technologie
Er is gezorgd voor dj’s tot muziekformaties en van danseressen tot educatieve balies. Nabibaks verwacht een enorme drukte, gegeven dat de kaarten in de voorverkoop zijn uitverkocht. Hij benadrukt dat hij voor dit festival nieuwe technologie heeft gebruikt en het recentste decor- en belichtingsmateriaal heeft gehaald uit het buitenland.

Lustig Events is niet alleen in cijfers, maar ook qua publiek en aanhang heel hard gegroeid, zegt Nabibaks. “Bij ons staat het financiële gedeelte niet op de eerste plaats. We proberen ons publiek steeds te verrassen en laten we ze steeds kennis maken met internationale standaarden. We groeien dan samen mee; het publiek en Lustig Events.”
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May