VHP vraagt achterban om geruchten niet te geloven
28 Jun 2012, 02:00
foto
De VHP-bijeenkomst van ressort Saramaccapolder ten huize van familie Gajadien.


De VHP heeft tijdens een informatie bijeenkomst haar leden gevraagd om alert te zijn. Volgens voorzitter Chan Santokhi worden er geruchten verspreid dat grote groepen VHP’ers zouden zijn overgelopen naar de Nationale Democratische Partij (NDP).

De partij hield een bijeenkomst in het ressort Saramaccapolder dinsdagavond, ten huize van assembleelid Asiskumar Gajadien te Leiding 10. Het betrof de eerste infovergadering van de VHP in de tweede ronde voor dit jaar. Op twee ressortraadsleden na waren alle structuren van VHP-Saramaccapolder op deze bijeenkomst aanwezig.

Beloften niet ingelost
Santokhi hield zijn achterban voor dat er juist maandelijks honderden personen zich aanmelden om lid te worden van de partij. Hij merkte op schertsend op dat misschien de laatste rukwinden er toe geleid hebben dat enkele VHP-ers weg gewaaid zijn, maar anderzijds zijn er ook duizenden personen er bij zijn gekomen.

Santokhi zei dat president Desi Bouterse veel beloften heeft gedaan naar het volk toe, maar tot nu toe is er nauwelijks iets gerealiseerd. Ondervoorzitter Radjkoemar Randjietsingh ging in op de verruwing van de criminaliteit en de steeds stijgende prijzen met alle gevolgen van dien. Gajadien waarschuwde de leiding van de coalitie om geen misbruik te maken van haar machtspositie, om personen onder druk te zetten om lid te worden. Bholanath Narain zegt zeer tevreden te zijn met de opkomst en de bijdrage van de structuren aan deze bijeenkomst. “Dit moment doet mij weer denken aan de glorie tijden van de VHP in dit ressort”, stelt Narain.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May